Υπεύθυνη Δήλωση για χορήγηση παυσίπονων σκευασμάτων σε μαθητές/-τριές

Καλησπέρα σας!
Επικοινωνούμε μαζί σας για να θέσουμε υπόψιν σας σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία - εφόσον το επιθυμείται - θα μας δηλώσετε τη συναίνεσή σας, ώστε να χορηγηθούν στο παιδί σας παυσίπονα σκευάσματα, όταν αυτό θα κρίνεται απολύτως απαραίτητο.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Υπεύθυνη Δήλωση να συμπληρωθεί, να υπογραφεί και να προσκομιστεί αυτοπροσώπως από τον γονέα / κηδεμόνα στο Γραφείο της Υποδιεύθυνσης του Γυμνασίου Σκύδρας. Αν αδυνατείτε να παρουσιαστείτε οι ίδιοι, μπορεί να τη φέρει ο / η μαθητής / μαθήτρια και να φροντίσετε να μας ενημερώσετε για την αποστολή του εγγράφου. Αν εκδοθεί η υπεύθυνη δήλωση μέσω του gov.gr (Ηλεκτρονική έκδοση δήλωσης ή ηλεκτρονική θεώρηση του Γνησίου Υπογραφής) μπορεί να σταλεί και με email στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Σε κάθε περίπτωση η Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να είναι έγγραφη και υπογεγραμμένη!

Το σχετικό κείμενη είναι το εξής:

"Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:
συναινώ στη χορήγηση αναλγητικού / αντιπυρετικού φαρμακευτικού σκευάσματος (Depon, Panadol, Apotel, Algofren) στον/στην γιό/κόρη μου, μαθητή/-τριας του Γυμνασίου Σκύδρας, για όλα τα έτη φοίτησης του/της στη σχολική μονάδα, όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο. ".

Οι τρόποι απόκτησης της Υπεύθυνης Δήλωσης είναι εξής:

  1. Λήψη από εδώ, εκτύπωσή της και συμπλήρωσή της.
  2. Μπορεί ο μαθητής / μαθήτρια να ζητήσει το σχετικό έντυπο από το Γραφείο της Υποδιεύθυνσης του Γυμνασίου, ώστε να τη συμπληρώσετε, να την υπογράψετε και να την επιστρέψετε, όπως προείπαμε και
  3. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα Υπεύθυνη Δήλωση με το σχετικό κείμενο, χειρόγραφα ή μέσω gov.gr,  ακολουθώντας την ίδια διαδικασία ώστε να φτάσει σε εμάς.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Καλό σας απόγευμα!

Για το Γυμνάσιο Σκύδρας,
Η Διευθύντρια
Θεοδωρίδου Σοφία.

Ενημερωτικό Σημείωμα για 17-11-2023

Αγαπητά παιδιά και γονείς,

Ενόψει της αυριανής επετειακής ημέρας για τη 17η Νοέμβρη 1973, το σχολείο μας θα αφιερώσει δίωρο πρόγραμμα μνήμης, που ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι συντονιστές καθηγητές/τριες και μαθητές/τριες του σχολείου μας. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν δίχως τσάντες και βιβλία κανονικά στις 8:15
Η Ημέρα για τους μαθητές/τριες θα ολοκληρωθεί περίπου στις 10:30 πμ.

Να είσαστε όλοι καλά!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Eτήσια ενημερωτική συνάντηση των Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σκύδρας

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, καλησπέρα.

Με χαρά σας προσκαλούμε στην προγραμματισμένη πρώτη μεταξύ μας ενημερωτική συνάντηση,  Τετάρτη 15-11-2023, στις 5 η ώρα,  στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας.

Σας περιμένουμε στον συγκεκριμένο χώρο,  η Διεύθυνση του Σχολείου μας και  ο  Σύλλογος Διδασκόντων, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σοβαρά ζητήματα που αφορούν στο σχολείο μας, καθώς και να συνεργαστούμε εποικοδομητικά  για μια παραγωγική σχολική και οικογενειακή  χρονιά. Συγκεκριμένα, αναμένουμε

  • να γνωριστούμε με τους γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης,
  • να συζητήσουμε και να προγραμματίσουμε όλοι μαζί τη φετινή πορεία της Σχολικής Κοινότητας του Γυμνασίου Σκύδρας
  • να ενημερωθείτε για τη σχολική επίδοση των παιδιών σας

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη!

 

Για τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Σκύδρας

ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

Ενημερωτικό σημείωμα για γιορτή Σημαίας, 27.10.2023

Αγαπητοί Μαθητές, Γονείς και Κηδεμόνες,

Αύριο, στη διάρκεια της  Ημέρας Γιορτής της Σημαίας, προσκαλούνται  οι μαθητές μας να προσέλθουν στο σχολείο δίχως σχολικό εξοπλισμό, στις 8:15. Η Ημέρα θα είναι αφιερωμένη στο ιερό σύμβολο της Πατρίδας μας τη Σημαία. Στη διάρκειά της θα προηγηθεί ο εορτασμός της, καθώς και ο σχ. εορτασμός για την 28η Οκτωβρίου 1940, χωριστά σε κάθε Τμήμα.
Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές μεταβούν στην κεντρική αυλή του σχολείου μας για να συμμετάσχουν στην παράδοση της Σημαίας στους Σημαιοφόρους και Παραστάτες Μαθητές του Σχολείου μας
Έπειτα θα ακούσουμε τραγούδια της ημέρας από την χορωδία του Γυμνασίου και θα γίνει η απονομή αριστείων και βραβείων.
Οι μαθητές αναμένεται να σχολάσουν γύρω στις 10:00 με 10:30

Με εκτίμηση


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 

 

Ενημέρωση για την εκπαιδευτική εκδρομή της Τετάρτης 18-10-23

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

 
Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη 18 Οκτωβρίου θα γίνει η εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου με προορισμό όλων των τάξεων την Βέροια-Ημαθίας

Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, οι μαθητές και μαθήτριες που δεν συμμετέχουν σε εκπαιδευτική επίσκεψη, προσέρχονται στο σχολείο και παρακολουθούν ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα.

Έτσι, αν το παιδί σας δεν μετέχει στην αυριανή ημερήσια εκδρομή, έρχεται κανονικά στο σχολείο και θα παραμένει σε αυτό μέχρι τις 13:15 (6 ώρες). Στους μαθητές/-τριες που δεν θα έρθουν στο σχολείο, θα καταχωριστούν 6 απουσίες.

Από τη διεύθυνση του Γυμνασίου Σκύδρας

 
   

Προσεχώς...  

Κανένα γεγονός
   

Τελευταία άρθρα  

   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr