Αξιολόγηση προσφορών για εκπ επίσκεψη στο Βόλο 2-4 Απριλίου 2020

Πράξη 16η/06-03-2020

Θέμα «Αξιολόγηση των προσφορών και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη, στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων, των μαθητών/τριών της παιδαγωγικής ομάδας του προγράμματος στον Βόλο από 02 έως 04 Απριλίου 2020»

Σήμερα 06-03-2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:35μμ πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Γυμνασίου Σκύδρας η αξιολόγηση των προσφορών που κατατέθηκαν από ταξιδιωτικά πρακτορεία για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη, στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων, των μαθητών/τριών της παιδαγωγικής ομάδας του προγράμματος, στον Βόλο από 02 έως 04 Απριλίου 2020

Την Αξιολόγηση διενήργησε η Επιτροπή που συγκροτήθηκε με την υπ? αριθμ. 15η/05-3-2020 πράξη του υποδιευθυντή του Γυμνασίου Σκύδρας και αποτελείται από τους:

  1. Καραβίτη Σταύρο, Υποδιευθυντή Γυμνασίου Σκύδρας
  2. Ευαγγελίδου Πετρούλα εκπαιδευτικό, Συνοδός καθηγήτρια
  3. Βαρσαμή Μαρία εκπαιδευτικό, Συνοδός καθηγήτρια
  4. Μαραντίδη Γεώργιο, Πρόεδρο συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώτα Αντιγόνη μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων
  5. Πλακίδα Κυριακή, Σούλτσε Λεωνίδα Μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων

Στο σχολείο κατατέθηκε μόνο μία προσφορά, από το γραφείο Dromeas Tour Operator. Συμφώνα με την κείμενη νομοθεσία έπρεπε να κατατεθούν τουλάχιστον 3 προσφορές, επομένως η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να κηρυχθεί ο Διαγωνισμός Άγονος

Γι? αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται ως ακολούθως:

Ο Υποδιευθυντής                                         Η Επιτροπή

(ΤΣΥ)

Ακύρωση Εκπ Εκδρομής στην Αθήνα 26-28 Μαρτίου 2020. Μη άνοιγμα Προσφορών

Πράξη 14η/3-3-2020

Θέμα "Αξιολόγηση προσφορών για τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα, 26 με 28 Μαρτίου 2020"

Σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:35 έγινε η συνεδρίαση της επιτροπής η οποία καθορίστηκε με την υπ'αριθμ 13/28-2-2020 πράξη του υποδιευθυντή κ. Καραβίτη Σταύρου με θέμα "Αξιολόγηση προσφορών για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα από 26 έως 28-3-2020.

Η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Τεληγιαννίδου Ηλιάνα ενημέρωσε την επιτροπή πως, λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωναϊού στην περιοχή της Αττικής, πολλοί κηδεμόνες μαθητών/τριων που επρόκειτο να συμμετάσχουν υπαναχώρησαν. Κατόπιν τούτου, η επιτροπή, αφού διαπίστωσε ότι δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις αναφορικά με τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών

αποφάσισε

Τη μη πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης και δεν προχώρησε στην αξιολόγηση των τριών(3) προσφορών που έχουν κατατεθεί.

Για αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται ως εξής

Ο Πρόεδρος             τα μέλη

(Τ.Σ.Υ.)   

 

Πρακτικό αξιολογησης προσφορών για εκπαιδευτική εκδρομή Γ' Τάξης στην Κέρκυρα 10-12 Μαΐου 2020

Έντυπο Προσφοράς Cheimonidis Travel (πατήστε εδώ)

Έντυπο Προσφοράς Perperidos Travel (πατήστε εδώ)

Ενστάσεις κατά της επιλογής μπορούν να υποβληθούν εντός τριών (3) ημερών έως  Τετάρτη 4/3/2020

 

1η Θέση στους αγώνες αυθόρμητου λόγου

Γυμνάσιο Σκύδρας: 1ο Βραβείο στους αγώνες Επιχειρηματολογίας- Αυθόρμητου Λόγου.

    Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου  πραγματοποιήθηκαν στα Γιαννιτσά οι μαθητικοί αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αυθόρμητου Λόγου Γυμνασίων που διοργάνωσε   η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πέλλας σε συνεργασία με τις ΔΔΕ Ημαθίας και Πιερίας και τους Συντονιστές Ε.Ε. κλάδου ΠΕ 02 του 3ου Π.Ε.Κ.Ε.Σ.  Στους αγώνες συμμετείχαν μαθητές από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια  του Νομού Πέλλας .

           Το Γυμνάσιο Σκύδρας συμμετείχε και φέτος στους αγώνες Αυθόρμητου Λόγου με τους μαθητές: Μαχρέμη Μαρία Ελένη, Ξενίδη Γιώργο,  Περπερίδου Μαρκέλλα, Σεμερτσίδη  Παύλο, Τουμανίδη  Χρήστο και Χριστοφορίδη Ηλία. Υπεύθυνες για την προετοιμασία των μαθητών ήταν οι φιλόλογοι Γκαϊτατζή Λιάνα, Θεοδωρίδου Αλεξία, Πέρκα Μαίρη.

           Ο Αυθόρμητος Λόγος είναι σύντομος αυτοσχέδιος λόγος , στηριζόμενος  κυρίως στη συνειρμική έκφραση. Στο πλαίσιο του αγώνα τα παιδιά κλήθηκαν  να αναπτύξουν ένα θέμα - άγνωστο για τον διαγωνιζόμενο μέχρι τη στιγμή που προσέρχεται στην αίθουσα - και εντυπωσίασαν με την ζωντάνια και την πρωτοτυπία τους.

          Οι μαθητές Μαχρέμη Μαρία Ελένη και Ξενίδης Γιώργος προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο ενώ η μαθήτρια Μαχρέμη Μαρία Ελένη κατέκτησε την πρώτη  θέση στην τελική κατάταξη.

   Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παραπάνω μαθητές που, παίρνοντας το θάρρος να ανέβουν στο βήμα και να εκθέσουν τις απόψεις τους ενώπιον κοινού, αξιοποιώντας τις γλωσσικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες, τίμησαν το σχολείο με τη συμμετοχή τους και απέδειξαν ότι: αναγνωρίζουν την αξία και τη δύναμη της γλώσσας και, σε μια εποχή που κυριαρχούν η εικόνα και ο συνθηματικός λόγος, γνωρίζουν να ομιλούν ελληνικά.

Από το Γυμνάσιο Σκύδρας

img_4682 copy
img_4684 copy
photo1
photo2
1/4 
start stop bwd fwd

 

Έναρξη Προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Ανακοίνωση

Από το Γυμνάσιο Σκύδρας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή μαθητών/τριων σε πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στα μαθήματα: 1) Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 2) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 3) Μαθηματικά, 4) Φυσική, 5) Χημεία, 6) Αγγλικά. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν από τους Γονείς/κηδεμόνες έως Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στα γραφεία του Γυμνασίου όπου θα δίνονται και περισσότερες πληροφορίες.

Για το Γυμνάσιο Σκύδρας
Ο Δ/ντης 

 
   

Προσεχώς...  

Κανένα γεγονός
   

Τελευταία άρθρα  

   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr