Ενημέρωση για Τετάρτη 17 Μαΐου

Αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου θα γίνει η Ημερήσια εκδρομή του σχολείου με τελικό προορισμό όλων των τάξεων την Περαία-Θεσσαλονίκης
Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, οι μαθητές και μαθήτριες που δε συμμετέχουν σε εκπαιδευτική επίσκεψη, προσέρχονται στο σχολείο και παρακολουθούν ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα.

Έτσι, αν το παιδί σας δε μετέχει στην αυριανή ημερήσια εκδρομή, έρχεται κανονικά στο σχολείο και θα παραμένει σε αυτό μέχρι τις 11:40 (4 ώρες). Στους μαθητές/-τριες που δεν θα έρθουν στο σχολείο, θα καταχωριστούν 4 απουσίες.

Από τη διεύθυνση του Γυμνασίου Σκύδρας

Ενημέρωση για το πρόγραμμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου

Αγαπητοί Μαθητές/-τριες, Γονείς και Κηδεμόνες,


Αύριο, Παρασκευή 24 Μαρτίου, θα γίνουν στα σχολεία όλης της χώρας, εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.
Προσκαλούνται  οι μαθητές/-τριες μας να προσέλθουν στο σχολείο δίχως σχολικό εξοπλισμό, στις 8:15.
Η Ημέρα θα είναι αφιερωμένη στον ιερό απελευθερωτικό αγώνα και οι εκδηλώσεις θα έχουν διάρκεια περίπου 2 διδακτικές ώρες.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την παρουσίαση του χρονικού της ημέρας ανά τμήμα. Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές/-τριες θα μεταβούν στην κεντρική αυλή του σχολείου μας όπου θα παρουσιαστούν τραγούδια της ημέρας από την χορωδία του Γυμνασίου μας, καθώς και παραδοσιακοί χοροί του τόπου μας.
 
Οι μαθητές αναμένεται να σχολάσουν περίπου στις 11:00 πμ

Υπενθυμίζουμε ότι σε ημέρες που γίνονται εορταστικές εκδηλώσεις, καταχωρούνται σε μαθητές/-τριες που απουσιάζουν, όλες οι απουσίες του ημερήσιου προγράμματος (δηλαδή για αύριο έξι (6) απουσίες)

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Σκύδρας
 

Γιορτινές ευχές Χριστούγεννα 2022

Αγαπητοί Γονείς, κηδεμόνες και μαθητές/τριες

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου Σκύδρας

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά

Καλές Γιορτές,

Ευτυχισμένο το Νέο έτος

Χρ.2022

 

1η Ενημέρωση για την ετήσια ενημερωτική συνάντηση τον Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Σκύδρας στις 30-11-20

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Καλησπέρα σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, για να μπορέσετε να προγραμματίσετε εγκαίρως τις υποχρεώσεις σας, ότι το Γυμνάσιο Σκύδρας προετοιμάζει για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 την ετήσια ενημερωτική συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον χώρο την ώρα και τα θέματα της ενημέρωσης θα λάβετε σε mail που θα σας αποσταλεί τις επόμενες ημέρες.

Καλό σας απόγευμα

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Σκύδρας

 

Ενημέρωση για το Πρόγραμμα της Πέμπτης 29.09.22

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, καλησπέρα.

Επικοινωνούμε μαζί σας με πρόθεση  να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις αυριανές μαθητικές εκλογές για την ανάδειξη του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Σχολείου μας.
Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, να επικοινωνήσουν με τους συμμαθητές τους μέσω προσωπικού ενημερωτικού δελτίου υποψηφιότητας, το οποίο αναρτήθηκε σε προσβάσιμη από τους μαθητές θέση. Έτσι κάθε υποψήφια-ος  έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους ψηφοφόρους μαθητές ιδέες, προβληματισμούς, απόψεις και λοιπά στοιχεία που ισχυροποιούν την υποψηφιότητα.
•    Οι εκλογές θα διεξαχθούν τις τρεις πρώτες ώρες και στη συνέχεια ο Σύλλογος καθηγητών θα συνεδριάσει για θέματα λειτουργικότητας του σχολείου βάση διαταγών του Υπουργείου Παιδείας

Οι μαθητές δεν θα φέρουν τσάντες μαζί τους, αλλά θα διαθέτουν ατομικά στυλό μπλε, προκειμένου να ψηφίσουν.
Το σχολικό  πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί έως την τρίτη  διδακτική ώρα, δηλαδή  μέχρι τις 10:50.

Αύριο το Γυμνάσιο Σκύδρας γιορτάζει τη Δημοκρατία και τη συμμετοχικότητα με έμπρακτο τρόπο!


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


ΣΟΦΙΑ  Ε. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ


 
   

Προσεχώς...  

Κανένα γεγονός
   

Τελευταία άρθρα  

   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr