Χριστουγεννιάτικη Αλληλεγύη

Την πιο όμορφη και σημαντική "εικόνα" του Σχολείου μας την κρατήσαμε για το τέλος ή καλύτερα για την αρχή, την ώρα δηλαδή που δίνεται η σκυτάλη από το 2021 στο 2022.
Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας ευγενικές πράξεις που έγιναν από τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας προς άλλους, καθώς και από άλλους για μας. Έμπρακτα "αγγίξαμε" την αγάπη και μας " άγγιξε" και αυτή...
-Καταρχάς, μαθητές του σχολείου μας βρέθηκαν στον χώρο του Κοινωνικού Συσσιτίου, το οποίο γίνεται με τον συντονισμό των ιερουργών στον Ναό του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας και ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, όπως ο δικός μας άνθρωπος η κα Μητσικούδη. Εκεί παρέδωσαν ένα συμβολικό ποσό που συγκέντρωσαν από το χαρτζιλίκι τους προς ενίσχυση του θεάρεστου έργου που εκεί επιτελείται. Η συγκεκριμένη πράξη είναι σχεδιασμένη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα την ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ που υλοποιείται στο Σχολείο μας με τον συντονισμό των εκπαιδευτικών Αλεξόπουλου Σωκράτη, Αργυριάδου Αγγελικής, Σταυριανίδου Γεωργίας, Σίβη Πολυξένης και Ραπτίδου Αλεξάνδρας.
-Ταυτόχρονα, εκπρόσωποι του 15μελούς του Γυμνασίου μας, μετά από δική τους πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για το αξιόλογο βοηθητικό προσωπικό που ευπρεπίζει το Σχολείο μας, παρέδωσαν το συμβολικό ποσό που έδωσαν οι συμμαθητές τους, συνοδεία θερμών ευχαριστιών για το έργο που επιτελούν οι εν λόγω κυρίες στους χώρους του. Τις ευγνωμονούμε!
-Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση "ΓΕΩΡΓΙΑ" για μία ακόμη ευγενή πράξη της προς μαθητές μας που ξεχώρισαν για την προσπάθεια βελτίωσης της επίδοσής τους και της εν γένει συμπεριφοράς τους στο σχολείο. Με το ίδιο σκεπτικό ενίσχυσε μαθητές του Γυμνασίου Σκύδρας και η επιχείρηση ενδυμάτων "Χατζηβασιλειάδη".
Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!
Το μόνο που δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε σε αυτήν την ανάρτηση είναι η αποτυπωμένη συγκίνηση στα μάτια όσων δέχτηκαν τις χειρονομίες αγάπης...
Καλή χρονιά φίλοι μας!
   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr