Συγκέντρωση ρουχών και άλλων ειδών την Δευτέρα 24/5/2021

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

ΠΑΡΩΝ! ΠΑΡΟΥΣΑ! Με μια φωνή η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Σκύδρας δηλώνει την παρουσία της αναλαμβάνοντας  ενεργό ρόλο ως ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας.
Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα 24/5/2021, μεταξύ 8:00 και 8:15, μαθητές, εκπαιδευτικοί και μέλη του τοπικού Συλλόγου "ΣτηρίΖΩ στη ΣΚΥΔΡΑ", που είναι γονείς των μαθητών μας, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία του 15μελούς του Σχολείου μας σε συνεργασία με τον  Σύλλογο "ΣτηρίΖΩ στη ΣΚΥΔΡΑ". Μας κάνουν τόσο περήφανους όλους!
Στη συνέχεια ο προαναφερόμενος Σύλλογος θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην πόλη μας μοιράζοντας τα συγκεντρωμένα σε συμπολίτες μας που τα έχουν άμεση ανάγκη. Τίποτε δεν θα πάει χαμένο, γιαυτό αυτό το Σαββατοκύριακο θα διαλεχτεί από τις οικογένειες -όλους εσάς- ό,τι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να διατεθεί, θα καθαριστεί/σιδερωθεί (τα ρούχα), θα επισκευαστεί και θα ετοιμαστεί για να δοθεί τη Δευτέρα.
Τίποτε δεν θα πάει χαμένο, με σεβασμό πάντα σε όσους τα παραλάβουν.
Γυμνάσιο Σκύδρας λοιπόν σε νέα αποστολή μαζί με εσάς!

Από τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Σκύδρας
   

Προσεχώς...  

Κανένα γεγονός
   

Τελευταία άρθρα  

   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr