Ενημερωτικό Σημείωμα, 8.12.2020

Ενημερωτικό Σημείωμα προς τους Μαθητές του  Γυμνασίου Σκύδρας, τους Γονείς και Κηδεμόνες τους,  8.12.2020

 

Αγαπητά παιδιά, αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Με την ευχή να είσαστε όλοι καλά στην υγεία σας, εσείς και οι οικογένειές σας, επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου,

να ενημερωθείτε συμπληρωματικά για τις μέχρι τέλος Νοεμβρίου απουσίες που έχουν καταχωριστεί κι έχουν συμπεριληφθεί στο ενημερωτικό δελτίο απουσιών το οποίο λαμβάνετε αυτήν την περίοδο. Ειδικότερα σας πληροφορούμε ότι ο χαρακτηρισμός των απουσιών γίνεται πάγια στο τέλος της σχολικής χρονιάς, χρονική περίοδος κατά την οποία εκδίδεται η σχετική εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ αναφορικά με τον προαναφερόμενο χαρακτηρισμό φοίτησης. Οποιοσδήποτε έως τότε χαρακτηρισμός των απουσιών κρίνεται άκαιρος και μη έγκυρος.

να σας παροτρύνουμε, για τις περιπτώσεις μαθητών οι οποίοι υστερούν στα μαθήματα, να ανταποκριθείτε άμεσα, έως αύριο το πρωί στις 9:00 πμ, στη σχετική πρόσκληση συμμετοχής τους στα απογευματινά μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας -την λάβατε πρόσφατα στο email σας, ενώ την βρίσκετε και στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/y4d7vrfn  -, για να εγγραφούν* και να τα παρακολουθήσουν δωρεάν.

να επικροτήσουμε τις τρέχουσες ενέργειες των  μαθητών του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του Σχολείου μας, οι οποίοι, εν μέσω κορονοϊού,  δεν επαναπαύονται, αλλά προετοιμάζουν δράσεις για τους συμμαθητές τους με παιδαγωγικό υπόβαθρο. Σύντομα θα σας έχουμε περισσότερα νέα γι’ αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια.

Μην ξεχνάτε ότι κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στη νίκη κατά του κορονοϊού!

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

*  Η Πολύτιμη συμβουλή της ημέρας

**Το ζωγραφικό έργο σχεδίασε ο σύγχρονος καλλιτέχνης κος Απόστολος Χολέβας

   

Προσεχώς...  

Κανένα γεγονός
   

Τελευταία άρθρα  

   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr