Ενημερωτικό Σημείωμα προς Γονείς Γυμνασίου Σκύδρας, 02.10.2020

Προς Γονείς/Κηδεμόνες του Γυμνασίου Σκύδρας

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Σκύδρας,

Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαχείριση από το Σχολείο μας των σημερινών δεδομένων για τον Κορονοϊό.

Συγκεκριμένα σήμερα και σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα, τρεις μαθητές μας εκτιμήθηκε ότι βρέθηκαν σε «στενή επαφή» με συγγενικά τους πρόσωπα τα οποία είναι  επιβεβαιωμένα κρούσματα του covid-19. Οι συγκεκριμένοι μαθητές έχουν τεθεί σε 14ημερο κατ΄οίκον περιορισμό. Για την περίπτωσή τους επισημαίνεται η υποχρέωσή τους της  τήρησης των οδηγιών του ΕΟΔΥ, οι οποίες βρίσκονται στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://eody.gov.gr/odigies-gia-apomonosi-epafon-sto-spiti/.

 

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Σκύδρας υπενθυμίζει με έμφαση τα ακόλουθα:

  • Οι μαθητές μας που τελούν σε κατ? οίκον περιορισμό οφείλουν να παραμένουν απομονωμένοι στο σπίτι τους, με ευθύνη και των γονέων τους. Αυτή είναι η υπεύθυνη στάση την οποία αναμένουμε από τους μαθητές μας και τους οικείους τους, ως άτομα με αίσθημα ευθύνης. Η σχολική μας κοινότητα τους περιβάλει με εμπιστοσύνη.
  • Στο τρέχον διάστημα στους προαναφερόμενους μαθητές της  Α τάξης παρέχεται  σύγχρονη από απόσταση εκπαίδευση, το πρόγραμμα της οποίας αναρτάται καθημερινά στην ιστοσελίδα μας.
  • Στην παραμικρή ένδειξη συμπτωμάτων της νόσου covid-19 σε σας, στα παιδιά σας και στα λοιπά μέλη της οικογένειάς σας, να απευθύνεστε πρώτα στον οικογενειακό σας γιατρό και στη συνέχεια, με τη σύμφωνη γνώμη του, να στέλνετε τα παιδιά σας στο σχολείο μας.
  • Στην περίπτωση που εσείς, τα παιδιά σας ή και άλλο μέλος της οικογένειάς σας χαρακτηριστεί ως επιβεβαιωμένο ή και μη επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού, οφείλετε να αυτοπεριοριστείτε κατ΄οίκον, ενημερώνοντας μεταξύ άλλων και τη Διεύθυνση του Σχολείου μας.
  • Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για τηλεφωνική ενημέρωση και περαιτέρω διευκρινήσεις.
  • Σε αυτόν τον «πόλεμο» δεν είσαστε μόνοι σας, είμαστε όλοι μαζί*!

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Η Πολύτιμη συμβουλή της ημέρας*

 

   

Προσεχώς...  

Κανένα γεγονός
   

Τελευταία άρθρα  

   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr