ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί Μαθητές και Μαθήτριες, Γονείς και Κηδεμόνες,

Η φετινή έναρξη των μαθημάτων του Σχολείου μας ξεκινά  αύριο. Θα λειτουργήσουμε  ψηφιακά, με την ευχή να επανέλθουμε γρήγορα στην κανονικότητα των προηγούμενων χρόνων. 

Τα βήματα που καλούμαστε να ακολουθήσουμε είναι συγκεκριμένα και απλά.

Κάθε καθηγητής θα έχει την ψηφιακή του αίθουσα, όπου θα δέχεται τους μαθητές του. Αυτές οι ηλεκτρονικές αίθουσες είναι έτοιμες και σας έχει γνωστοποιηθεί ο σύνδεσμος τους -ξεχωριστά για κάθε καθηγητή-  σε προηγούμενο ηλεκτρονικό μήνυμά μας που περιείχε το αυριανό πρόγραμμα.

Αγαπητοί Μαθητές και Μαθήτριες,

Εσείς ανοίγετε έναν φυλλομετρητή (browser) π.χ. Chrome , Edge κλπ και απλά πληκτρολογείτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο. Στη συνέχεια γράφετε το πραγματικό όνομά σας στην αντίστοιχη θέση που θα σας ζητηθεί, λίγο πριν από την ώρα που το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜAΤΩΝ σας δείχνει ότι έχετε μάθημα με τον συγκεκριμένο καθηγητή, δηλαδή 5-10 λεπτά πριν (ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΑΙΛ ? ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΝΗ  ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ). Περιμένετε μετά στον ψηφιακό διάδρομο, μέχρι να σας επιτρέψει την είσοδο  ο καθηγητής και έτσι θα βρεθείτε με τους συμμαθητές σας! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ (όπως καταλάβατε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΛΕΟΝ).

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Σκύδρας, από την ημέρα έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς κι έως σήμερα, καταβάλει μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να σταθεί εκπαιδευτικά, διδακτικά και παιδαγωγικά δίπλα στους μαθητές.  Για τυχόν λάθη και αστοχίες της παρούσας φάσης παρακαλούμε να δείξετε ανοχή και υπομονή, με τη δική μας δέσμευση ότι στο μέρος που μας αφορά θα διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν. Περιμένουμε και από τη δική σας πλευρά να επιδειχθεί διάθεση συνεργασίας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί αυτήν τη δύσκολη συγκυρία (Πανδημία Κορονοϊού).

Η διαδικασία σύνδεσης και εισόδου στις ηλεκτρονικές τάξεις, όπως θα διαπιστώσατε παραπάνω,  είναι πολύ εύκολη, με την προϋπόθεση να είναι διαθέσιμος  στο σπίτι κάποιος υπολογιστής με κάμερα και μικρόφωνο,  είτε tablet, είτε laptop, είτε ακόμα και ένα έξυπνο κινητό (Smartphone), καθώς και  σύνδεση στο διαδίκτυο. Όποιοι από εσάς ΔΕΝ μπορούν να εξασφαλίσουν τα παραπάνω προαπαιτούμενα, αναμένουμε να μας το γνωστοποιήσουν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, αύριο,  (βλέπετε σχετικές οδηγίες μας σε προηγούμενο email που σας έχουμε στείλει).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ημέρα προσαρμογής, γνωριμίας και δοκιμών, δεν θα καταχωριστούν απουσίες. Από την Τρίτη όμως η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιείται κανονικά (διδασκαλία, χρήση παρουσιολογίου κ.λ.π.).

Για ό,τι άλλο χρειαστείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

________________________________________________________________

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

τηλ 2381089354

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   

Προσεχώς...  

Κανένα γεγονός
   

Τελευταία άρθρα  

   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr