Υλικό για το μάθημα της Μουσικής

Για σας παιδιά!

 Οι συνθήκες άλλαξαν, οπότε και εμείς προσαρμοζόμαστε σε αυτές!

Δεν χάνουμε το κέφι και τον ενθουσιασμό μας, αλλά εκμεταλλευόμαστε τις νέες συνθήκες για να εξοικειωθούμε με εργαλεία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, που είναι εξάλλου το μέλλον της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το μάθημα αλλάζει μορφή, αλλά μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικό, ειδικά στην εκμάθηση νέων εργαλείων παραγωγής μουσικής, που αξιοποιούν στο έπακρο τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες και το Διαδίκτυο.

Έχω ετοιμάσει ένα διδακτικό πακέτο 2 διδακτικών ωρών, το οποίο αφορά την πεντατονική μουσική. Εκεί θα βρείτε όμορφα και εύκολα κουίζ, θα ακούσετε μουσικά βίντεο σχετικά με το θέμα, θα παίξετε σε εικονικό πιάνο με συνοδεία ολόκληρης μπάντας και θα δημιουργήσετε τα δικά σας πεντατονικά τραγούδια. Αυτά μετά θα μπορέσετε να τα μοιραστειτε με τους φίλους σας, αλλά και να ακούσετε τα δικά τους.

Τα δύο μαθήματα υπάρχουν αναρτημένα στο Blog μου, και υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για κάθε δραστηριότητα. Κάποιες δραστηριότητες είναι πιο εύκολες και κάποιες πιο απαιτητικές.

Η πρώτη διδακτική ώρα είναι εδώ και η δεύτερη διδακτική ώρα είναι εδώ. Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο E-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο Messenger, όπου θα με βρείτε ως «Παναγιώτης Σάρμας».

Επίσης μπορείτε να βάλετε stickers με σχόλια στο lino, στη δεξιά στήλη του Blog. Ο,τιδήποτε υποβάλλετε στο Blog είναι ανώνυμο και δεν έχει σκοπό να σας ελέγξει, αλλά να σας βοηθήσει να αφομοιώσετε το υλικό. Στα τραγούδια σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψευδώνυμο.

Θα ακολουθήσουν και άλλα διδακτικά πακέτα σαν αυτό!

Καλή δύναμη σε όλους!

Περιμένω τα νέα σας και τα τραγούδια σας!

Με πολλή αγάπη

ο καθηγητής σας

Σάρμας Παναγιώτης

   

Προσεχώς...  

Κανένα γεγονός
   

Τελευταία άρθρα  

   
© Γυμνάσιο Σκύδρας 2011-2012 τηλ:2381089354 - φαξ: 2381082343 - email: mail@1gym-skydr.pel.sch.gr